En grå tiger, to grå tigere alle De Grå Tigere

Netværk i dette tilfælde LinkedIn, hvis man vil være synlig for en potentiel arbejdsgiver. Kræver at du selv bidrager, at du kommer med kommentare, som er relevante, at du liker opslag og at du selv producere indslag og eller artikler. Og at du modtager eller giver anbefalinger, men det SKAL være ærlige anbefalinger, fra rigtige kollegaer eller forretningsforbindelser, nuværende eller tidligere., en anbefaling fra mor, far eller bageren nede på hjørnet er bare no-go.

En anden ting er, at huske at hvis man er medlem af en gruppe, så er det en god ide, også at overveje om der ikke er flere af medlemmerne, man burde have som 1. leds kontakt i sit netværk.

Som altid er det alm pli lige, at sende et par ord ifm., at man gerne vil linke op. Der er nemlig rigtig mange derude, som bare tror det er et 100 meter løb på tid om at samle så mange leads som muligt, så man derefter kan begynde at spamme med diverse salgs mails og andet Me4Me materiale.

At netværke er jo en form for kontrakt mellem to personer om, at ville respektere hinandens kompetencer og hjælpe hinanden.

Tager vi fx. medlemmerne i De Grå Tigere, så kan de jo hjælpe hinanden med ,at være de andres øjne i feedet, når der kommer stillingsopslag. Og så kan man i kommentarfeltet skrive @medlemsnavnpåenfraDeGråTigere. Samtidig er der lige den tillægsgevinst, at du selv lige bliver eksponeret med dit eget navn og billede og den tekst du har lige under, så kunne det jo være, at nogen også lige klikkede på dig.

T. R. Æmand

Søger job som skovhugger i Finland

Tekst i kommentarfeltet @medlemsnavnpåenfraDeGråTigere er et godt bud på jeres stilling som KAM til kajaksalg i de Skandinaviske lande.

Ingen eller meget få opnå, at blive “pinget” med et jobtilbud bare ved, at lave et opslag med et billed af sit CV og en sætning af typen. Kære netværk hjælp mig med at finde den nye arbejdsplads….. Helt ærligt, hvorfor skal jeg promovere dig ?. Hvis du overhoved ikke gør noget for mig og mit netværk. LinkedIn er IKKE et Me4Me netværk, men et B2B, B2C, B2J osv , man giver og tager imod bagefter.

De Grå Tigere har en side hvor arbejdsgiverne af egen fri vilje kan vælge at kigge på kandidaterne og i et fast neutralt format med henvisning til de opslåede emners egne LinkedIn profiler. Her bliver det et tilvalg ikke en forventning. Kartotekskortet er udformet som en information (teaser) ikke som en oplistning af din karriere, den kan læseren få når de tilvælger dig efterfølgende ved at gå ind på din profil.

Så hjælp hinanden. Når een bliver til to og to bliver til flere, så kommer budskabet ud.

Vi ses på LinkedIn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *