Har nogen ‘glemt’ at række hånden op ?.

Aldersdiskriminering er pludselig noget man snakker om. Og så alligevel er der flere som fornægter at det eksistere. På den anden side er så alle dem der oplever det som næsten hverdagskost, når de søger stillinger.

Fornægteren siger så videre, at det er en selvopfundet påstand, som kun kan virke selvforstærkende uden hold i virkeligheden.

Okay er der bare een, som så kan fortælle hvori den altafgørende information om en kandidat ligger når du inden , der overhoved kan fremsendes motiveret gennemarbejdet ansøgning, toptunet CV og måske video-cv, så skal du angive din fødselsdato, ellers bliver man overhoved ikke sendt videre på websiden, men får bare “røde firkanter” om manglende info ?.

Så, hvornår er din fødselsdato blevet en altafgørende kompetence ?

Da Computerworld afdækkede KMD ledelsens aldersdiskriminering, hvor man ikke måtte ansætte folk over 36 år, så skete der noget mærkeligt. For der var ingen som frivilligt tog sagen op, hverken andre medier, politikere uanset deres politiske ståsted eller andre virksomheder.

Ingen fordømmelser, ingen løftede pegefingre, ingen der skulle en tur til håndvasken, ingen der sagde noget ?

Hvordan kan det passe, at ingen i hele kongeriget Danmark overhoved ikke havde behov for at italesætte, at en virksomhed totalt ulovligt har gennemført aldersdiskriminering og med Direktørens fulde velsignelse eftersom Hun var den ene af kun to i hele KMD, som kunne dispensere for denne doktrin.

Er sandheden i virkeligheden, at aldersdiskriminering er blevet en nærmest grundlovssikret ret som alle kan bruge bare de ikke siger det højt ?.

Thi kendes for ret : Du er født 1960 .. dermed er du inkompetent og uønsket !.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *