Hvor skal vi hen du ?

Da jeg tog initiativet til De Grå Tigere * på LinkedIn, så må jeg indrømme at tilslutningen var overvældende og langt mere end jeg havde forudset. Nu godt tre uger senere har indlægget den 25. juni, haft mere end 38.000 views og langt flere end 600 reaktioner.

Debatgruppen er gået fra omkring 25 medlemmer til mere end 150.

Selvom jeg stadig er lidt i tvivl om man har meldt sig ind fordi man vil debattere eller for at vise sin støtte til projektet…. ?”. Juryen votere stadig om det emne.

Emnebanken indeholder stadig flere som med en kort teaser, viser sig frem og leder interesserede over på deres egen profil. Der er i skrivende stund mere end 400 views på hver af profilerne.

Jeg er blevet kontaktet af medlemmer, som mener, at dette kunne blive grundlaget for en landsdækkende forening med lokale afdelinger og ildsjæle. Andre har ytret, at dette kunne være grundlaget for en politisk bevægelse.

Efter lige at have sundet mig over de udsagn, og børstet det første ” stjernestøv” af skuldrene, så må jeg klart give til kende, at det er ikke min personlige ambition, at sidde som kransekage figur i en organisation eller bevægelse, med jævne mellemrum blive omtalt i de kulørte blade eller skulle stå til rådighed for interview i forskellige talkshows.

Projekt De Grå Tigere er for mig en måde, at bruge LinkedIn med sine mere end 2,2M brugere, hvor en stor del er beslutningstagere, til at formidle nogle uligheder og holdninger om ganske almindelige mennesker, som fordi deres fødselsattest ligger før 1970. Ved brug af med mere eller mindre totalt ulogiske mekanismer, rygmarvsreaktioner og tiltag bliver målt, reguleret og vurderet, langt mere og tilmed ofte anderledes end alle andre aktive danskere.

Så derfor vil jeg sige til alle de velmenende mennesker der vil starte foreninger, eller danne politiske bevægelser ( partier ). Rigtig held og lykke, jeg skal nok omtale Jeres handlinger og andet der støtter sagen.

Jeg vil fortsætte med her og på LinkedIn, at holde gang i dialogen, kommentarene og debatterne mellem beslutningstager, jobsøgende, rekrutteringskonsulenter og HR ansvarlige i realtid.

For mig er det digitale netværk De Grå Tigere, en platform til med fællesskabets styrke, at kunne udtrykke holdninger til praksis for 50+, som er utidssvarende både menneskeligt, økonomisk og samfundsmæssigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *