The Ghost of The Gray Tigers

Overskriften lyder som en film titel.

Vi ridser lige komplottet op. En ganske almindelig person er blevet isoleret i sin egen boble, men forsøger ihærdigt at komme ud. Hver gang det forsøges bliver det afvist prompte uden forklaring. Boblen er der slet ikke sige omgivelserne, den er kun i din fantasi. Findes boblen eller det bare en drøm ?.

Manuskriptet indeholder uvirkelige hændelser, store personlige udfordringer og uforklarlige fænomener.

Det er bare ikke en film, men dagligdagen for en jobsøgende voksen person.

Projekt De Grå Tigere har til formål, at italesætte, debattere og forhåbentlig på relativ kort sigt flytte holdningerne til 50+ til noget mere positivt. For der er helt klare udfordringer, når fødselsattesten ligger før 1970. Det er totalt ulogisk, at jobsøgende med kompetencer, erfaringer og oplevelser der har formet sig i takt med udviklingen i samfundet, pludselig bliver isoleret bare fordi de søger et nyt arbejde efter de er blevet voksne.

FAKTA Når man får fortalt at ledighedsprocenten for 50+ er halv så stor som for 25-29 årige ( ref Danmarks statistik – maj 2019 ) skal man bemærke at ledigheden af 50+ udgør 1/5 af alle ledige i Danmark.

Derfor vil De Grå Tigere gerne have svar fra virksomhedsledere, HR ansvarlige, arbejdsgiverorganisationer og fagforeninger.

Hvorfor virksomheder har behov for, at selektivt forhindre en kandidat, som er 50+ i at arbejde. I en sådan grad at det virker pinligt, eftersom, hvor den normale ledighedsperiode ligger på 4 til 9 mdr , så er den 12 til 24 mdr når man er 50+ ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *